Закуската е здравословна, но не всяка. Диетолозите събраха информация от цял

...
Закуската е здравословна, но не всяка. Диетолозите събраха информация от цял
Коментари Харесай

Дори не опитвайте тези закуски, които се смятат за полезни!

Закуската е здравословна, само че не всяка. Диетолозите събраха информация от цялостен ​​свят и сформираха лист с храни, които са изцяло неразрешени за ястие заран.

Бананите да вземем за пример, съдържат голямо количество магнезий. На празен корем веществото доста бързо се всмуква в тялото, претоварвайки сърдечно-съдовата система. Всеки цитрусов плод евентуално може да аргументи киселини, а в някои случаи може да докара до проявата на съществени болести, като гастрит и язви.

Опасни за стените на стомаха са и сладкишите, които мнозина са привикнали да ядат за закуска. Сладкишите по принцип не са най-хубавият избор за първата половина на деня, тъй като панкреасът просто няма време да създаде нужното равнище на инсулин.

Доматите и краставиците постоянно предизвикват стомашен дискомфорт. Вината за това е таниновата киселина. Струва си да се въздържате от всевъзможни подправки, те предизвикат нараснало произвеждане на стомашен сок.

Вместо всичко изброено нагоре, закуската си коства да е от яйца или неподсладени мюсли. Овесената каша е съвършен избор, такова начало на деня ще настрои стомаха да работи вярно./ zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР